Administratief Medewerker, een veelzijdige baan.

Er is altijd vraag naar goed geschoolde administratieve medewerkers. Dit omdat deze medewerkers andere collega’s werk uit handen nemen en breed inzetbaar zijn. Voor onze opleiding is geen specifieke vooropleiding nodig, we gaan er wel vanuit dat je de Nederlandse taal beheerst in woord en geschrift.

Veel mensen denken vaak dat iedereen administratief medewerker kan worden. Deze baan omvat echter veel meer dan wat simpel administratiewerk. De administratief medewerker verricht veel taken die een hoop irritatie wegnemen bij andere collega’s. Zo verwerk je facturen, houd je de agenda’s bij, sorteer je de post, neem je telefoontjes op en verricht je verdere aanvullende taken voor je collega’s. Ben je communicatief vaardig en wil je elke dag nieuwe dingen leren, dan is deze opleiding echt iets voor jou!

Tijdens de Opleiding Administratief Medewerker bij Fabius Opleidingen krijg je naast de benodigde theoretische kennis ook veel vaardigheidslessen, zoals omgaan met Word, Excel etc. Hierbij kan je gebruik maken van een laptop. De opleiding kan op ruim vijftig locaties in Nederland worden gevolgd en er is dus altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Aan het eind van het traject ontvang je twee diploma’s, Administratief Medewerker en een diploma Receptioniste/Telefoniste. Dit is immers het eerste deel van de opleiding Administratief Medewerker. Na deze opleiding zijn er nog tal van mogelijkheden om verder te studeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *