De opleiding Secretaresse

Ben je geĆÆnteresseerd in een opleiding Secretaresse dan is een opleiding bij Fabius opleidingen misschien iets voor jou. Deze opleiding bestaat uit twee delen, de opleiding Administratief Medewerker en daarna de Vervolgopleiding Secretaresse. Om aan de vervolgopleiding Secretaresse deel te nemen heeft men het niveau van de opleiding Administratief Medewerker nodig, daarnaast zul je de Engelse en Nederlandse taal op VMBO/ MAVO/ LBO moeten kunnen beheersen. Natuurlijk is ook een motivatie en een goede inzet erg belangrijk. Door de goede en gerichte begeleiding helpt Fabius opleidingen je om je goed op de examens voor te bereiden. Heb jij de wil om te slagen, dan ligt het diploma Secretaresse binnen handbereik.opleiding secretaresse
Een opleiding Secretaresse duurt 13 maanden, waarbij men eerst de opleiding Administratief Medewerker afrond. Deze opleiding bestaat uit 30 lessen van 3 uur en duurt in totaal 9 maanden. Daarna volgt de vervolgopleiding Secretaresse die 4 maanden zal duren.
Uit ervaringen blijkt dat de cursisten bij Fabius normaal gesproken naast de wekelijkse lesbijeenkomst nog gemiddeld een dagdeel besteden aan huiswerk. De tijd die hieraan besteed wordt is afhankelijk van jouw eigen ervaring en kennis.
Bij de vervolgopleiding Secretaresse worden de volgende drie onderdelen behandeld: Zakelijk Nederlands, Zakelijk Engels en Notuleren. Hierbij wordt er per onderdeel een examen afgenomen, als je alle examens (goedgekeurd door IVIO-Examenbureau) succesvol aflegt kun je je diploma in ontvangst nemen.
Omdat je ook de opleiding administratief Medewerker moet volgen voor de opleiding Secretaresse zal je dus na afronding twee waardevolle diploma’s op zak hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *