Secretaresse

Secretaresses spelen vaak een belangrijke rol bij bedrijven. Een secretaresse ontvangt bezoekers, maakt afspraken, houdt dossiers bij, verzorgt de post en regelt uitnodigingen voor vergaderingen en besprekingen.
Ben je geïnteresseerd in een opleiding secretaresse probeer dan bij jezelf na te gaan of je goed kunt organiseren. Het fijne van een baan als secretaresse is dat er vaak vraag is naar zowel parttime als fulltime secretaresses. Hierdoor is een baan als secretaresse dus makkelijk te combineren met andere bezigheden.
Een opleiding secretaresse bij Fabius opleidingen bestaat uit twee onderdelen, de opleiding Administratief Medewerken en de vervolgopleiding secretaresse. Het komt er dus op neer dat als je de vervolgopleiding secretaresse hebt afgerond je over twee diploma´s beschikt, namelijk het diploma Administratief Medewerker en het diploma Secretaresse. De reden voor deze benadering is dat er hiermee een bredere basis wordt opgebouwd in het vakgebied, waardoor het voor de mensen die de opleidingen hebben afgerond uiteindelijk een positief vervolg op de arbeidsmarkt zal hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *